Kezelje társasházait online, alakítson ki közösségeket!

Mikor próbáljuk eladni lakásunkat sokszor azon vesszük észre magunkat, hogy már hetek-hónapok óta nincsen semmi előrelépés az ügyben. Összegyűjtöttünk pár olyan tippet, ami segíthet a magánszemélyeknek eladni lakásukat.

               1.Ellenőrizze az ingatlanügynök online marketingjét.

 

A lakás vásárlók 92%-ka az interneten kezd lakások után nézni, és ha nem megfelelő a ház bemutatása, akkor nem fognak elindulni, megnézni személyesen is. Nagyon fontos a képek használata. A www.trulia.com kutatása alapján a 6 képnél többel rendelkező hirdetéseket kétszer annyian nézik meg.

 

felügyelje az online marketingjét

 

              2.Készíts egy videót a youtube-ra.

 

Egy egyszerű kamerával járd be a lakásodat és a környezetet, miközben elmondod ti mit szerettetek a legjobban, kedvenc üzleteidet. A lakás vásárolók szeretik elképzelni, hogy egy kellemes életet élhetnek majd ott.

               3.Engedd a szomszédjaidnak, hogy szomszédot válasszanak.

 

Ha a társasház rendelkezik, egy közös online felülettel küldj egy linket a szomszédjaidnak a lakásról. Ha tartasz szabad megtekintést a lehetséges vevőknek, akkor hívd meg a szomszédjaidat is. Így a vásárlók megismerhetik a szomszédokat és könnyebben megbarátkoznak a hellyel.

 

Customer-Engagement-1260x840

 

              4.Használd a Facebook-ot is.

Facebook_logo_png-7

A Facebook segítségével könnyen kapcsolatba kerülhetnek az emberek. Ha van 200 ismerősöd és nekik is van fejenként 200, képzeld el, milyen sok emberhez eljuthat a lakásod.

                 5.Hagyj pár értékes dolgot a lakásban.

 

Manapság már a lakásokat leginkább a hozzájuk járó plusz értékek határozzák meg. Ilyenek a bútorok, elektronikai termékek.

 

enchanting-simple-kitchen-furniture-such-as-kitchen-cabinet-and-counter-with-a-refrigerator-and-shelves-in-a-white-painted-kitchen-1024x640

 

                6.Versenyezz a minőséggel.

 

Sok piacon az árak alacsonyak, és így a lakások hamar eladásra kerülnek. Mint egy egyéni eladónak az eszköze a ház jó kondíciója lehet. Nézze át a lakás minden részét, és minden kisebb, nagyobb hibát javítson ki. Nézze meg a fűtést, csapokat, kilincseket is.

 

web_kvalitet

 

                7.Rendezze be a ház külső részét is.

 

Fesse le a falakat, ha szükséges, helyezzen el kinti bútorokat. A vevőkkel töltsön el egy kis időt kint, és élvezzek a kilátást. A vevők szeretik elképzelni, hogy milyen lehet az adott lakás teraszán üldögélni és eltölteni egy kis időt, ezért mutassa meg nekik!

 

mandalay

A cikk írója:

A Házfal.hu oldal tulajdonosa. 2013-tól a KépviselőKódex oldal alaptója és rendszeres blogolója.

Ha érdekes volt, oszd meg másokkal is

Szóljon hozzá

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kapjon értesítést a legfontosabb történésekről, teljesen ingyen. Legyen mindig naprakész!

Házfal.hu - társasházi közössségi rendszer

A Képviselő kódexet a Házfal támogatásával hoztuk létre. A Házfal új formáját teremti meg a társasházi életnek. Práblja ki Ön is teljesen ingyen a hazfal.hu oldalon.

Kipróbálom ingyen