Kezelje társasházait online, alakítson ki közösségeket!

Magyarországon mintegy 1 millió társasházi lakás található, ami hozzávetőlegesen 4 millió embernek ad otthont. Ezek nagy részének kötelező társasházi számlát nyitniuk. Itt kezelik a befolyó közös költséget, a kötelezően beszedendő felújítási alapot, illetve innen fizetik a társasház számláit, mint víz, villany, szemétszállítás, karbantartás, stb.

Mivel ezeknek a számláknak a fenntartási költségei is számottevőnek mondható, így nem mindegy melyik bank milyen kondíciókkal kínálja a társasház számlavezetési szolgáltatásait.

 

Az alábbiakban néhány bank társasházaknak kínált számlacsomagjairól találnak információt:

 

A kiszámoló.hu jóvoltából letölthető egy táblázat, mely segítséget nyújthat a bankok által kínált szolgáltatások közötti választásban.

 

Képernyőfotó 2014-09-29 - 12.51.06

letöltés itt 

A cikk írója:

A Rácz és Pál Ügyvédi Iroda Infokommunikációs szakjogásza, legfontosabb szakterületei közé tartozik a polgári jog, gazdasági jog, bankjog, ingatlanjog, az infokommunikációs szektort érintő jogterületek (médiajog, távközlési jog, reklámjog, szellemi alkotások joga, e-kereskedelmi jog , adatvédelmi jogi ), közbeszerzési jog és a gazdasági büntetőjog.

Ha érdekes volt, oszd meg másokkal is

Szóljon hozzá

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kapjon értesítést a legfontosabb történésekről, teljesen ingyen. Legyen mindig naprakész!

Házfal.hu - társasházi közössségi rendszer

A Képviselő kódexet a Házfal támogatásával hoztuk létre. A Házfal új formáját teremti meg a társasházi életnek. Práblja ki Ön is teljesen ingyen a hazfal.hu oldalon.

Kipróbálom ingyen