Kezelje társasházait online, alakítson ki közösségeket!

A Nest-termosztát tanulási algoritmussal van  ellátva, így megtanulja, hogy mikor kelnek és mikor fekszenek a lakásban élők. Ezáltal képes automatikusan szabályozni a fűtést. 

Elfelejthetjük a hideg reggeleket, hiszen a Nest-termosztát pikk-pakk megtanulja, hogy mikor szoktunk felébredni, és előre felfűti a lakást. Még egy kifogással kevesebb, hogy miért is nem akarunk kikelni az ágyból. Fantasztikus!

 

Természetesen mikor elmegyünk otthonról automatikusan lejjebb veszi a hőmérsékletet. És nem csupán a fűtésre gondoltak a Nest csapatában, a hűtést, vagyis a klímát is képes vezérelni. Ha netán mégis változtatnánk a szokásainkon és egy meleg nyári napon hamarabb lépünk le a munkahelyünkről, a mobiltelefon segítségével távolról is vezérelhetjük a készüléket.

 

A gyártó szerint ez az automatizálás, húsz százalékkal képes csökkenteni a költségeket. Mindezt úgy, hogy a felhasználónak nem kell lemondania semmiről.

 

A cikk írója:

A Házfal.hu oldal tulajdonosa. 2013-tól a KépviselőKódex oldal alaptója és rendszeres blogolója.

Ha érdekes volt, oszd meg másokkal is

Szóljon hozzá

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kapjon értesítést a legfontosabb történésekről, teljesen ingyen. Legyen mindig naprakész!

Házfal.hu - társasházi közössségi rendszer

A Képviselő kódexet a Házfal támogatásával hoztuk létre. A Házfal új formáját teremti meg a társasházi életnek. Práblja ki Ön is teljesen ingyen a hazfal.hu oldalon.

Kipróbálom ingyen