Kezelje társasházait online, alakítson ki közösségeket! Házfal

A MOL-csoport 2006-ban indította útjára regionális környezetvédelmi programját, mellyel helyi közösségeket támogat parkosítási terveik megvalósításában. A program immár 8 éve segíti a helyi civil kezdeményezéseket, hogy környezetüket szebbé és zöldebbé tegyék, valamint nagy sikerrel működik Romániában, Szlovákiában és Horvátországban is. 

Az idei pályázat újdonsága, hogy a korábbi évekhez képest, a közösségi kertek is figyelmet kaptak, így az alábbi három kategóriában lehet pályázni:

A Zöldövezet Adományi Bizottság a 2013/2014-es felhívásra érkezett második fordulós 36 pályázat közül 28 projektet támogatott, összesen 14,5 millió forint értékben. A 28 nyertesből 12 társasházi közösség budapesti volt.

 

A programban a MOL Magyarország összesen 14,5 millió forint támogatást nyújt évente. További információk és jelentkezés: www.molzoldovezet.hu

 

 

Források

 

A cikk írója:

A Rácz és Pál Ügyvédi Iroda Infokommunikációs szakjogásza, legfontosabb szakterületei közé tartozik a polgári jog, gazdasági jog, bankjog, ingatlanjog, az infokommunikációs szektort érintő jogterületek (médiajog, távközlési jog, reklámjog, szellemi alkotások joga, e-kereskedelmi jog , adatvédelmi jogi ), közbeszerzési jog és a gazdasági büntetőjog.

Ha érdekes volt, oszd meg másokkal is

Szóljon hozzá

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kapjon értesítést a legfontosabb történésekről, teljesen ingyen. Legyen mindig naprakész!

Házfal.hu - társasházi közössségi rendszer

A Képviselő kódexet a Házfal támogatásával hoztuk létre. A Házfal új formáját teremti meg a társasházi életnek. Práblja ki Ön is teljesen ingyen a hazfal.hu oldalon.

Kipróbálom ingyen